met plezier naar zwemdiploma’s!

Plezier in het zwemmen is de rode draad door ons Zwemles ABC-programma. Kinderen van minimaal 4 jaar oud leren spelenderwijs en in kleine groepjes de basisbeginselen van het zwemmen. We besteden gericht aandacht aan het ontwikkelen van vaardigheden en werken aan de conditie van uw kind.

Zwemles ABC

ABC Programma

Het lesprogramma is opgebouwd vanuit de beleving van een kind. Dat betekent dat uw kind in zijn of haar eigen tempo kennismaakt met water: op speelse, toegankelijke wijze. We werken aan zogenaamde watervrijheid: uw kind moet vrij in het water kunnen bewegen.

Kleine groepjes

We werken met groepjes van meestal 9 kinderen. We houden de groepjes bewust klein: we willen dat onze zweminstructeurs uw zoon of dochter de aandacht kan geven die hij of zij verdient.

Zwemdiploma’s A, B en C

Natuurlijk streven we ook concrete doelen na. Zo werken we toe naar het behalen van de Envoz Zwem Survival Diploma’s A, B en C. Het examen vindt plaats in ons eigen zwembad!

Leerlingvolgsysteem

zwemdiploma Wij houden alle vorderingen bij in ons leerlingvolgsysteem. Met enige regelmaat versturen wij een score overzicht en kunt u zien aan welke vaardigheden uw kind werkt en wat de resultaten zijn.

Starten!

Vier keer per jaar starten we met nieuwe zwemgroepen, met van tevoren een informatieavond. De meeste lesgroepen bestaan uit een combinatie van een doordeweekse dag en een dag in het weekeinde. Andere lescombinaties dan genoemd in de Tijden & Tarieven folder zijn in overleg mogelijk. Na de inschrijving ontvangt u verdere informatie omtrent de plaatsing.

Al zwemervaring en willen instromen?

Wanneer uw kind al enige zwemarvaring heeft opgedaan, is het mogelijk in te stromen op een gevorderde groep. Instromen? stuur een email zodat wij in overleg met u een proefles kunnen inplannen om het zwemniveau te bepalen. Intromen kan op elk moment van het jaar.

Enkele voordelen;

kleine groepjes
inclusief gebruik Zwempakje
lekker warm water (32 graden)
vaste instructeurs
gratis en dichtbij parkeren
gelegen tegenover een overdekt winkelcentrum
gratis aanmelden! (inschrijfkosten pas bij plaatsing)

Tarieven

Zie hiervoor onze
  • Zwemgids


  • Inschrijven U kunt uw kind al vroeg inschrijven! Is of wordt uw kind 4 jaar dan versturen wij u periodiek een uitnodiging per email met een overzicht van de beginnersgroepen die dan gaan starten… Nog voordat deze te zien zijn op deze website! Inschrijven