met plezier naar zwemdiploma’s!

Plezier in het zwemmen is de rode draad door ons Zwemles ABC-programma. Kinderen van minimaal 4 jaar oud leren spelenderwijs en in kleine groepjes de basisbeginselen van het zwemmen. We besteden gericht aandacht aan het ontwikkelen van vaardigheden en werken aan de conditie van uw kind.

Zwemles ABC

ABC Programma

Het lesprogramma is opgebouwd vanuit de beleving van een kind. Dat betekent dat uw kind in zijn of haar eigen tempo kennismaakt met water: op speelse, toegankelijke wijze. We werken aan zogenaamde watervrijheid: uw kind moet vrij in het water kunnen bewegen.

Kleine groepjes

We werken met groepjes van meestal 9 kinderen. We houden de groepjes bewust klein: we willen dat onze zweminstructeurs uw zoon of dochter de aandacht kan geven die hij of zij verdient.

Zwemdiploma’s A, B en C

zwemdiploma Natuurlijk streven we ook concrete doelen na. Zo werken we toe naar het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C. Voorafgaand aan het echte examen nodigen we uw kind uit voor een proefexamen. Dat vindt, net als het examen, plaats in Zwembad De Beemd in Veghel. Uw kind ontvangt een uitnodiging voor een proefexamen zodra onze zweminstructeurs vinden dat uw kind er klaar voor is. Daarna volgt het echte examen en natuurlijk de diploma-uitreiking!

Leerlingvolgsysteem

zwemdiploma Benieuwd naar de prestaties van uw zoon of dochter? Wij houden alle vorderingen bij in ons leerlingvolgsysteem. Met uw persoonlijke gegevens kunt u inloggen op onze website. Daar ziet u met enige regelmaat aan welke vaardigheden uw kind werkt en wat de resultaten zijn. Het leerlingvolgsyteem wordt voornamelijk gebruikt wanneer uw kind gevorderd is.!

Starten!

Vier keer per jaar starten we met nieuwe zwemgroepen, met van tevoren een informatieavond. De meeste lesgroepen bestaan uit een combinatie van een doordeweekse dag en een dag in het weekeinde. Andere lescombinaties dan genoemd in de Tijden & Tarieven folder zijn in overleg mogelijk. Na de inschrijving ontvangt u verdere informatie omtrent de plaatsing.

Al zwemervaring en willen instromen?

Wanneer uw kind al enige zwemarvaring heeft opgedaan, is het mogelijk in te stromen op een gevorderde groep. Instromen? stuur een email zodat wij in overleg met u een proefles kunnen inplannen om het zwemniveau te bepalen. Intromen kan op elk moment van het jaar.

Enkele voordelen;

kleine groepjes
inclusief gebruik Easy Swim
lekker warm water (32 graden)
vaste instructeurs
gratis en dichtbij parkeren
gelegen tegenover een overdekt winkelcentrum
snelle instroom is mogelijk
gratis aanmelden! (inschrijfkosten pas bij plaatsing)

Tarieven

Zwemles A
1x p.w. 60 minuten € 12,30 per les

Zwemles B en C
1x p.w. 45 minuten € 9,25 per les

Inschrijven

U kunt uw kind al vroeg inschrijven! Is of wordt uw kind 4 jaar dan versturen wij u periodiek een uitnodiging per email met een overzicht van de beginnersgroepen die dan gaan starten… Nog voordat deze te zien zijn op deze website!

heijdensports-mobile-logo