met plezier naar zwemdiploma’s!

Plezier in het zwemmen is de rode draad door ons Zwemles ABC-programma. Kinderen van minimaal 4 jaar oud leren spelenderwijs en in kleine groepjes de basisbeginselen van het zwemmen. We besteden gericht aandacht aan het ontwikkelen van vaardigheden en werken aan de conditie van uw kind.
Laatste update (14-5-2020) n.a.v. het corona virus.

>>Download hier ons Corona protocol Heijdensports versie 1.1<<

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op.

Zwembad en Sportzaal
Het kabinet heeft de maatregelen verruimd. Per 11 mei mogen binnenzwembaden weer open. Voor de heropening volgen wij het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen‘. Het protocol kan in de komende tijd tussendoor worden veranderd.

Wat betekent dit voor u?
Onze zwemactiviteiten starten wij stapsgewijs weer op. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de geldende regels binnen het protocol. Wij streven ernaar alle activiteiten binnen 4 weken te hebben opgestart. Dit gebeurt in de volgende fasen:

Fase 1: Zwemles ABC (beginnersgroepen volgen wat later)
Fase 2: Aquajogging – Pre-zwemles – Snorkelen
Fase 3: Baby & Peuterzwemmen – Vrijzwemmen
Fase 4: Hydrotherapie

Judo en PeuterGym kunnen helaas nog niet doorgaan.

Ieder lid ontvangt in de komende weken een apart bericht per e-mail, hierin wordt het startmoment vermeld. Ook staan in deze e-mail de instructies omtrent de lessen en het coronavirus beschreven. Onze leden zijn verplicht deze instructies te volgen.
Wij zijn deze week druk bezig met de aanpassingen in het zwembad en de omkleedruimten. Volgende week maandag 18 mei zullen de eerste groepjes kinderen weer kunnen starten. Let op! U ontvangt hiervoor dus een aparte e-mail met startdatum.

Fysiotherapie
Onze praktijk is weer (aangepast) geopend.

Wij hanteren een hygiëne protocol, gebaseerd op de richtlijnen van het KNGF en het RIVM.
Samen met u zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Om dit goed te doen werken wij volgens het triage stappenplan. Afhankelijk van de hulpvraag van de zorg zullen behandelingen die in de voorgaande weken niet hebben kunnen plaatsvinden weer opgepakt worden.

Wilt u liever een afspraak voor een videoconsult? Klik dan hier.
Dit is ook mogelijk als u nog geen patient bij ons bent.

Zwemles ABC

ABC Programma

Het lesprogramma is opgebouwd vanuit de beleving van een kind. Dat betekent dat uw kind in zijn of haar eigen tempo kennismaakt met water: op speelse, toegankelijke wijze. We werken aan zogenaamde watervrijheid: uw kind moet vrij in het water kunnen bewegen.

Kleine groepjes

We werken met groepjes van meestal 9 kinderen. We houden de groepjes bewust klein: we willen dat onze zweminstructeurs uw zoon of dochter de aandacht kan geven die hij of zij verdient.

Zwemdiploma’s A, B en C

zwemdiploma Natuurlijk streven we ook concrete doelen na. Zo werken we toe naar het behalen van de zwemdiploma’s A, B en C. Voorafgaand aan het echte examen nodigen we uw kind uit voor een proefexamen. Dat vindt, net als het examen, plaats in Zwembad De Beemd in Veghel. Uw kind ontvangt een uitnodiging voor een proefexamen zodra onze zweminstructeurs vinden dat uw kind er klaar voor is. Daarna volgt het echte examen en natuurlijk de diploma-uitreiking!

Leerlingvolgsysteem

zwemdiploma Benieuwd naar de prestaties van uw zoon of dochter? Wij houden alle vorderingen bij in ons leerlingvolgsysteem. Met uw persoonlijke gegevens kunt u inloggen op onze website. Daar ziet u met enige regelmaat aan welke vaardigheden uw kind werkt en wat de resultaten zijn. Het leerlingvolgsyteem wordt voornamelijk gebruikt wanneer uw kind gevorderd is.!

Starten!

Vier keer per jaar starten we met nieuwe zwemgroepen, met van tevoren een informatieavond. De meeste lesgroepen bestaan uit een combinatie van een doordeweekse dag en een dag in het weekeinde. Andere lescombinaties dan genoemd in de Tijden & Tarieven folder zijn in overleg mogelijk. Na de inschrijving ontvangt u verdere informatie omtrent de plaatsing.

Al zwemervaring en willen instromen?

Wanneer uw kind al enige zwemarvaring heeft opgedaan, is het mogelijk in te stromen op een gevorderde groep. Instromen? stuur een email zodat wij in overleg met u een proefles kunnen inplannen om het zwemniveau te bepalen. Intromen kan op elk moment van het jaar.

Enkele voordelen;

kleine groepjes
inclusief gebruik Easy Swim
lekker warm water (32 graden)
vaste instructeurs
gratis en dichtbij parkeren
gelegen tegenover een overdekt winkelcentrum
snelle instroom is mogelijk
gratis aanmelden! (inschrijfkosten pas bij plaatsing)

Tarieven

Zwemles A
1x p.w. 60 minuten € 12,30 per les

Zwemles B en C
1x p.w. 45 minuten € 9,25 per les

Inschrijven

U kunt uw kind al vroeg inschrijven! Is of wordt uw kind 4 jaar dan versturen wij u periodiek een uitnodiging per email met een overzicht van de beginnersgroepen die dan gaan starten… Nog voordat deze te zien zijn op deze website!

heijdensports-mobile-logo