Snorkelen: sportieve verdieping

Een stap verder gaan dan zwemdiploma’s A, B en/of C? Een duikvakantie in het vooruitzicht? Of gewoon zin in een nieuwe uitdaging in het water? Dan is onze snorkelopleiding beslist een aanrader!
Laatste update (14-5-2020) n.a.v. het corona virus.

>>Download hier ons Corona protocol Heijdensports versie 1.1<<

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op.

Zwembad en Sportzaal
Het kabinet heeft de maatregelen verruimd. Per 11 mei mogen binnenzwembaden weer open. Voor de heropening volgen wij het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen‘. Het protocol kan in de komende tijd tussendoor worden veranderd.

Wat betekent dit voor u?
Onze zwemactiviteiten starten wij stapsgewijs weer op. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de geldende regels binnen het protocol. Wij streven ernaar alle activiteiten binnen 4 weken te hebben opgestart. Dit gebeurt in de volgende fasen:

Fase 1: Zwemles ABC (beginnersgroepen volgen wat later)
Fase 2: Aquajogging – Pre-zwemles – Snorkelen
Fase 3: Baby & Peuterzwemmen – Vrijzwemmen
Fase 4: Hydrotherapie

Judo en PeuterGym kunnen helaas nog niet doorgaan.

Ieder lid ontvangt in de komende weken een apart bericht per e-mail, hierin wordt het startmoment vermeld. Ook staan in deze e-mail de instructies omtrent de lessen en het coronavirus beschreven. Onze leden zijn verplicht deze instructies te volgen.
Wij zijn deze week druk bezig met de aanpassingen in het zwembad en de omkleedruimten. Volgende week maandag 18 mei zullen de eerste groepjes kinderen weer kunnen starten. Let op! U ontvangt hiervoor dus een aparte e-mail met startdatum.

Fysiotherapie
Onze praktijk is weer (aangepast) geopend.

Wij hanteren een hygiëne protocol, gebaseerd op de richtlijnen van het KNGF en het RIVM.
Samen met u zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Om dit goed te doen werken wij volgens het triage stappenplan. Afhankelijk van de hulpvraag van de zorg zullen behandelingen die in de voorgaande weken niet hebben kunnen plaatsvinden weer opgepakt worden.

Wilt u liever een afspraak voor een videoconsult? Klik dan hier.
Dit is ook mogelijk als u nog geen patient bij ons bent.

Snorkelen Kids

Het Snorkel Programma

Hoe doe je een snorkeluitrusting aan? Hoe ga je het water in? En wat als je duikbril onder water toch vol loopt met water? Dit gaan we oefenen! Wanneer de basis onder de knie is kunnen we de gevorderde oefeningen doen zoals het redden van je 'buddie'! Kinderen maken op een speelse wijze en op zijn of haar eigen tempo kennis met het onderwater leven.

Vanaf diploma A

Heb je je A diploma? dan kun je meedoen! (misschien dat je papa of mama voor een sportieve vakantie ook wat lessen meedoet!) Ervaring met snorkelen is niet nodig. Wij hebben alle spullen voor de oefeningen in het water maar een duiksetje (flippers, duikbril en snorkel) koop je zelf (vanuit hygiënisch oogpunt).

Snorkeldiploma's 1, 2 en 3

Haal een echt Snorkeldiploma! Het hoeft niet, maar het mag wel: naar een officieel en erkend snorkeldiploma toewerken. We werken namelijk volgens de richtlijnen van het NPZ-NRZ. Er zijn in totaal drie snorkeldiploma's te behalen.

Enkele voordelen;

kleine groepjes
lekker warm water
vaste instructeur
gratis en dichtbij parkeren
gelegen tegenover een overdekt winkelcentrum
directe instroom is mogelijk
Leuke start van je zaterdag!

Tarief

Snorkelen Kids
1x p.w. 30 minuten € 6,15 per les
via een strippenkaart van 10x

Inschrijven

Heb je minstens je A diploma? dan kun je meedoen! Schrijf hier in en wij nemen contact op!


Meekijken

Eerst een keer komen kijken? maak hier je afspraak!

heijdensports-mobile-logo