Snorkelen: sportieve verdieping

Een stap verder gaan dan zwemdiploma’s A, B en/of C? Een duikvakantie in het vooruitzicht? Of gewoon zin in een nieuwe uitdaging in het water? Dan is onze snorkelopleiding beslist een aanrader!

Snorkelen Kids

Het Snorkel Programma

Hoe doe je een snorkeluitrusting aan? Hoe ga je het water in? En wat als je duikbril onder water toch vol loopt met water? Dit gaan we oefenen! Wanneer de basis onder de knie is kunnen we de gevorderde oefeningen doen zoals het redden van je 'buddie'! Kinderen maken op een speelse wijze en op zijn of haar eigen tempo kennis met het onderwater leven.

Vanaf diploma A

Heb je je A diploma? dan kun je meedoen! (misschien dat je papa of mama voor een sportieve vakantie ook wat lessen meedoet!) Ervaring met snorkelen is niet nodig. Wij hebben alle spullen voor de oefeningen in het water maar een duiksetje (flippers, duikbril en snorkel) koop je zelf (vanuit hygiënisch oogpunt).

Snorkeldiploma's 1, 2 en 3

Haal een echt Snorkeldiploma! Het hoeft niet, maar het mag wel: naar een officieel en erkend snorkeldiploma toewerken. We werken namelijk volgens de richtlijnen van het NPZ-NRZ. Er zijn in totaal drie snorkeldiploma's te behalen.

Enkele voordelen;

kleine groepjes
lekker warm water
vaste instructeur
gratis en dichtbij parkeren
gelegen tegenover een overdekt winkelcentrum
Leuke start van je zaterdag!

Tarieven

Zie hiervoor onze
  • Zwemgids


  • Inschrijven Heb je minstens je A diploma? dan kun je meedoen! Schrijf hier in en wij nemen contact op! Inschrijven Meekijken Eerst een keer komen kijken? maak hier je afspraak! Komen kijken