Programma

Het lesprogramma is opgebouwd uit oefeningen die u samen met uw kind uitvoert. Natuurlijk vanuit de beleving van een kind. Leren zwemmen begint met vertrouwen, u heeft als ouder juist het meeste vertrouwen van uw kind! De instructeur geeft u opdrachtjes om samen uit te voeren en aansluiten op het niveau.
Laatste update (14-5-2020) n.a.v. het corona virus.

>>Download hier ons Corona protocol Heijdensports versie 1.1<<

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op.

Zwembad en Sportzaal
Het kabinet heeft de maatregelen verruimd. Per 11 mei mogen binnenzwembaden weer open. Voor de heropening volgen wij het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen‘. Het protocol kan in de komende tijd tussendoor worden veranderd.

Wat betekent dit voor u?
Onze zwemactiviteiten starten wij stapsgewijs weer op. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de geldende regels binnen het protocol. Wij streven ernaar alle activiteiten binnen 4 weken te hebben opgestart. Dit gebeurt in de volgende fasen:

Fase 1: Zwemles ABC (beginnersgroepen volgen wat later)
Fase 2: Aquajogging – Pre-zwemles – Snorkelen
Fase 3: Baby & Peuterzwemmen – Vrijzwemmen
Fase 4: Hydrotherapie

Judo en PeuterGym kunnen helaas nog niet doorgaan.

Ieder lid ontvangt in de komende weken een apart bericht per e-mail, hierin wordt het startmoment vermeld. Ook staan in deze e-mail de instructies omtrent de lessen en het coronavirus beschreven. Onze leden zijn verplicht deze instructies te volgen.
Wij zijn deze week druk bezig met de aanpassingen in het zwembad en de omkleedruimten. Volgende week maandag 18 mei zullen de eerste groepjes kinderen weer kunnen starten. Let op! U ontvangt hiervoor dus een aparte e-mail met startdatum.

Fysiotherapie
Onze praktijk is weer (aangepast) geopend.

Wij hanteren een hygiëne protocol, gebaseerd op de richtlijnen van het KNGF en het RIVM.
Samen met u zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Om dit goed te doen werken wij volgens het triage stappenplan. Afhankelijk van de hulpvraag van de zorg zullen behandelingen die in de voorgaande weken niet hebben kunnen plaatsvinden weer opgepakt worden.

Wilt u liever een afspraak voor een videoconsult? Klik dan hier.
Dit is ook mogelijk als u nog geen patient bij ons bent.

Pre- Zwemles

Een mooie tussenstap!

Anders dan bij het Baby & Peuterzwemmen, ligt de nadruk in de les op de voorbereiding naar de echte zwemlessen. Op een leuke en speelse manier worden er oefeningen gedaan die normaal gesproken ook thuishoren in de beginfase van het Zwem-ABC. De instructeur overlegt met u wanneer het juiste moment is om door te stromen naar het Zwem-ABC. Pre-Zwemles is dus een prima tussenstap voor kinderen van 3 jaar en ouder!

Inschrijven

Leren zwemmen samen met papa of mama? Schrijf hier in en wij nemen contact op!

heijdensports-mobile-logo