Baby & Peuterzwemmen

Ontspannen en gezond

Het Baby & Peuterzwemmen is heel geschikt als voorbereiding op de ABC-zwemlessen. Maar: in de eerste plaats is het een gezonde en leuke activiteit. U bouwt een bijzondere band op met uw zoon of dochter en geniet samen van de rust, ontspanning en oefeningen in het water.

Maximaal 12 kinderen

We werken met groepjes van maximaal 12 baby’s en peuter's (plus de ouder). Daardoor hebben u en uw kind alle ruimte om in het water te genieten en tegelijk te profiteren van een zwemles in groepsverband.

Programma

Een les duurt 45 minuten (op zaterdag 30 minuten). We splitsen een les op in drie delen:
  • Even wennen
  • Voor de les doucht u samen met uw kind. Daarna is er tijd voor een gezamenlijk liedje en korte handelingen als handjes wassen en het gezicht natmaken.
  • Oefenen
  • Een steeds wisselend deel met allerlei oefeningen met attributen: door een hoepel heen zwemmen, van de kant af in het water springen, met een bal spelen enzovoorts.
  • Afsluiting
  • We sluiten de les gezamenlijk af. Daarna zijn er nog een paar minuten om te spelen.

Een écht diploma behalen

stadiploma Tijdens de lessen wordt er geoefend voor het 'STA International diploma'. Er zijn 4 diploma's te behalen: Aqaunaut, Teddybeer Brons, Zilver en Goud. Dit wordt jaarlijks ingepland in de maanden mei en juni. In de maand december heeft uw kind de mogelijkheid om een 'Pieten Diploma' te behalen.

Zwembandjes? Present!

U hoeft zelf geen materialen zoals zwembandjes of oefenattributen mee te nemen. Wij zorgen dat die altijd voldoende in ons zwembad aanwezig zijn.


Pre-zwemles; ter voorbereiding op de echte zwemlessen

Is uw kindje al wat verder en tenminste 3 jaar oud? Misschien is Pre-zwemles een leuke tussenstap! Lees verder over Pre-Zwemles >>

Enkele voordelen;

gezond voor u en uw kind
spelen met andere kinderen
kleine groepjes
lekker warm water
vaste instructeur
gratis en dichtbij parkeren

Tarieven

Zie hiervoor onze
  • Zwemgids


  • Inschrijven Is uw kind 5 maanden of ouder? Leuk! jullie kunnen komen zwemmen! Schrijf hier in en wij nemen contact op! Inschrijven Proefles Op enkele groepjes is het mogelijk een keertje mee te doen, boek hier jullie proefles! Proefles