Laatste update (14-5-2020) n.a.v. het corona virus.

>>Download hier ons Corona protocol Heijdensports versie 1.1<<

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op.

Zwembad en Sportzaal
Het kabinet heeft de maatregelen verruimd. Per 11 mei mogen binnenzwembaden weer open. Voor de heropening volgen wij het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen‘. Het protocol kan in de komende tijd tussendoor worden veranderd.

Wat betekent dit voor u?
Onze zwemactiviteiten starten wij stapsgewijs weer op. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de geldende regels binnen het protocol. Wij streven ernaar alle activiteiten binnen 4 weken te hebben opgestart. Dit gebeurt in de volgende fasen:

Fase 1: Zwemles ABC (beginnersgroepen volgen wat later)
Fase 2: Aquajogging – Pre-zwemles – Snorkelen
Fase 3: Baby & Peuterzwemmen – Vrijzwemmen
Fase 4: Hydrotherapie

Judo en PeuterGym kunnen helaas nog niet doorgaan.

Ieder lid ontvangt in de komende weken een apart bericht per e-mail, hierin wordt het startmoment vermeld. Ook staan in deze e-mail de instructies omtrent de lessen en het coronavirus beschreven. Onze leden zijn verplicht deze instructies te volgen.
Wij zijn deze week druk bezig met de aanpassingen in het zwembad en de omkleedruimten. Volgende week maandag 18 mei zullen de eerste groepjes kinderen weer kunnen starten. Let op! U ontvangt hiervoor dus een aparte e-mail met startdatum.

Fysiotherapie
Onze praktijk is weer (aangepast) geopend.

Wij hanteren een hygiëne protocol, gebaseerd op de richtlijnen van het KNGF en het RIVM.
Samen met u zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Om dit goed te doen werken wij volgens het triage stappenplan. Afhankelijk van de hulpvraag van de zorg zullen behandelingen die in de voorgaande weken niet hebben kunnen plaatsvinden weer opgepakt worden.

Wilt u liever een afspraak voor een videoconsult? Klik dan hier.
Dit is ook mogelijk als u nog geen patient bij ons bent.

Zwembad

Welkom bij Zwembad van der Heijden

U vindt hier meer informatie over de activiteiten in ons zwembad. Zwemles ABC, aquajoggen, snorkelen of medisch fitness in het water? Het kan allemaal.

Ons zwemwater: 32 graden

Voor welke activiteit u ons zwembad ook bezoekt: koud krijgt u het zeker niet. Ons zwemwater heeft continu een aangename temperatuur van 32 graden Celcius.

We begeleiden u graag!

Een goede zwemles valt of staat bij de juiste begeleiding. Maar zeggen dat je uitsluitend met deskundige en gekwalificeerde medewerkers werkt, vinden we niet genoeg. Wij zorgen ervoor dat er bij al onze activiteiten ook daadwerkelijk begeleiding aanwezig is bij wie u meteen terecht kunt. Vragen? Opmerkingen? Hulp nodig? We staan letterlijk voor u klaar.

Vragen? Mail ons!   zwembad@heijdensports.nl

Wilt u nu al meer weten? Aarzel niet en stuur ons een e-mail. Wij lezen uw vraag meteen en zorgen dat u snel een antwoord ontvangt.

Openingstijden

Het zwembad is geopend:

Maandag t/m Vrijdag 8-21
Zaterdag 8-17
Zondag 9-13

Onze locatie

Brederostraat 1
5344 VA Oss
0412-634730

Twitter (@heijdensports)

heijdensports-mobile-logo