Klacht

Onze excuses!

Wij bieden onze excuses aan! Natuurlijk streven wij ernaar u optimaal van dienst te zijn maar het kan onverhoopt toch gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening.

Download klachtenformulier

Het Vertrouwenspunt Sport

Wij hanteren de richtlijnen uit de Gedragscode Zwembranche.
Het Vertrouwenspunt Sport is in eerste aanleg bedoeld voor éénmalige en kortdurende ondersteuning en biedt diverse mogelijkheden: van het bieden van een luisterend oor tot het geven van korte adviezen of doorverwijzing naar bijvoorbeeld een vertrouwenspersoon uit de poule van vertrouwenspersonen van NOC*NSF, afhankelijk van de ernst van de situatie.

Het Vertrouwenspunt Sport helpt de beller bij het maken van de voor hemzelf juiste keuzes. Door goede begeleiding wordt verergering en herhaling van grensoverschrijdend gedrag voorkomen. Bij het Vertrouwenspunt Sport kan je terecht voor alle thema’s van vertrouwelijke aard met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag zoals seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging en mishandeling.

Klachten over bijvoorbeeld het gebruik van drijfmiddelen, de zwemlesmethode, de bevordering van het kind naar een ander zwemlesniveau, de duur van het zwemlestraject of de wijze waarop met ouders en kinderen wordt gecommuniceerd,worden door het Vertrouwenspunt niet in behandeling genomen. Voor dit soort kwesties kunnen zwemlesouders bij de zwemlesaanbieder terecht. Het Vertrouwenspunt is er voor zware zaken, die vertrouwelijk van aard zijn zoals seksuele intimidatie, pesten, discriminatie, belediging, bedreiging en mishandeling.

Het telefoonnummer van het Vertrouwenspunt Sport is: 0900 202 5590 en kost € 0,10 per minuut. De hulplijn met deskundige hulpverleners is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 22.00 uur en op zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Op zondag is er geen bereikbaarheid.

Het is ook mogelijk via de website anoniem te melden

Digitale klachtenformulier

Klachtenformulier

U bent niet tevreden...

Wij bieden onze excuses aan! Natuurlijk streven wij ernaar u optimaal van dienst te zijn maar het kan onverhoopt toch gebeuren dat u niet tevreden bent over onze dienstverlening. Laat ons, door het invullen van dit klachtenformulier, weten waarom. Wij lossen de klacht graag samen met u op!

Standaard gaat een klacht naar het management. Ligt de klacht gevoelig en wilt u dat alleen een vertrouwenspersoon deze ontvangt, kies dan voor deze optie. Het management ontvangt deze klacht dan niet en u zult worden benaderd door onze vertrouwenspersoon (Mw. Maaike van Herpen - van der Heijden).
Na het invullen van het formulier krijgt u binnen 10 minuten een ontvangstbevestiging met daarin uw klacht. Heeft u geen bevestiging ontvangen, of heeft u hulp nodig bij het invullen van het formulier? Bel ons dan via telefoonnummer +31 (0)412 - 63 47 30 (lokaal tarief). U kunt ons ook bereiken met Facebook Messenger.
Bezig met versturen