‘specialist in bewegen’

Onze fysiotherapeutische behandelingen zijn gericht op herstel. Daarbij gaan we altijd uit van uw hulpvraag. Heeft u fysieke klachten? Beperkingen? Die stellen we centraal. Van daaruit stellen we een behandeltraject op. De doelen die we stellen zijn ambitieus, maar realistisch.
Laatste update (14-5-2020) n.a.v. het corona virus.

>>Download hier ons Corona protocol Heijdensports versie 1.1<<

Wij volgen de richtlijnen en adviezen van het RIVM op.

Zwembad en Sportzaal
Het kabinet heeft de maatregelen verruimd. Per 11 mei mogen binnenzwembaden weer open. Voor de heropening volgen wij het ‘Protocol Verantwoord Zwemmen‘. Het protocol kan in de komende tijd tussendoor worden veranderd.

Wat betekent dit voor u?
Onze zwemactiviteiten starten wij stapsgewijs weer op. Hierbij houden wij zorgvuldig rekening met de geldende regels binnen het protocol. Wij streven ernaar alle activiteiten binnen 4 weken te hebben opgestart. Dit gebeurt in de volgende fasen:

Fase 1: Zwemles ABC (beginnersgroepen volgen wat later)
Fase 2: Aquajogging – Pre-zwemles – Snorkelen
Fase 3: Baby & Peuterzwemmen – Vrijzwemmen
Fase 4: Hydrotherapie

Judo en PeuterGym kunnen helaas nog niet doorgaan.

Ieder lid ontvangt in de komende weken een apart bericht per e-mail, hierin wordt het startmoment vermeld. Ook staan in deze e-mail de instructies omtrent de lessen en het coronavirus beschreven. Onze leden zijn verplicht deze instructies te volgen.
Wij zijn deze week druk bezig met de aanpassingen in het zwembad en de omkleedruimten. Volgende week maandag 18 mei zullen de eerste groepjes kinderen weer kunnen starten. Let op! U ontvangt hiervoor dus een aparte e-mail met startdatum.

Fysiotherapie
Onze praktijk is weer (aangepast) geopend.

Wij hanteren een hygiëne protocol, gebaseerd op de richtlijnen van het KNGF en het RIVM.
Samen met u zorgen wij voor een veilig en verantwoord bezoek aan de praktijk.

Om dit goed te doen werken wij volgens het triage stappenplan. Afhankelijk van de hulpvraag van de zorg zullen behandelingen die in de voorgaande weken niet hebben kunnen plaatsvinden weer opgepakt worden.

Wilt u liever een afspraak voor een videoconsult? Klik dan hier.
Dit is ook mogelijk als u nog geen patient bij ons bent.

Fysiotherapie

Gespecialiseerd in schouderklachten

Om een klacht goed en hopelijk blijvend te verhelpen, moeten we de oorzaak kennen. We kijken daarom niet alleen naar waar de pijn of beperking zich bevindt, maar zoeken gericht naar waar het probleem vandaan komt. Daarbij maken we gebruik van onze kennis van het bewegingsapparaat. Daarmee krijgen we een goed beeld van de werking van spieren en gewrichten.

Sámen resultaat behalen

Eerlijk is eerlijk: u bepaalt zelf voor een groot deel het succes van uw behandeling. Wij stippelen voor u een route uit en leveren de bouwstenen, maar uiteindelijk gaat ú aan de slag! We werken dus samen aan een beweeglijker leven!

Genezen? Dan ook voorkómen!

Hebben we uw klacht verholpen? Dan hebben we een deel van ons doel bereikt. Het liefste willen we dat uw klacht voorgoed wegblijft. Daarom letten we op een goede lichaamshouding, krijgt u bewegingsoefeningen en zorgen we voor handige tips.

Specialist in bewegen

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG- en CKR-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn het allemaal bevlogen vakmensen, die het allerbeste voor ú willen. Niet voor niets noemen we ons graag ‘de specialist in bewegen’.

Openingstijden

De fysiotherapie is geopend:

Maandag 8-17
Dinsdag 8-17
Woensdag 8-17
Donderdag 8-17
Vrijdag 8-17

Behandelingen buiten deze tijden op afspraak.

Onze locatie

Brederostraat 1
5344 VA Oss
0412-634730

Twitter (@heijdensports)

heijdensports-mobile-logo