‘specialist in bewegen’

Onze fysiotherapeutische behandelingen zijn gericht op herstel. Daarbij gaan we altijd uit van uw hulpvraag. Heeft u fysieke klachten? Beperkingen? Die stellen we centraal. Van daaruit stellen we een behandeltraject op. De doelen die we stellen zijn ambitieus, maar realistisch.

Fysiotherapie

Gespecialiseerd in schouderklachten

Om een klacht goed en hopelijk blijvend te verhelpen, moeten we de oorzaak kennen. We kijken daarom niet alleen naar waar de pijn of beperking zich bevindt, maar zoeken gericht naar waar het probleem vandaan komt. Daarbij maken we gebruik van onze kennis van het bewegingsapparaat. Daarmee krijgen we een goed beeld van de werking van spieren en gewrichten.

Sámen resultaat behalen

Eerlijk is eerlijk: u bepaalt zelf voor een groot deel het succes van uw behandeling. Wij stippelen voor u een route uit en leveren de bouwstenen, maar uiteindelijk gaat ú aan de slag! We werken dus samen aan een beweeglijker leven!

Genezen? Dan ook voorkómen!

Hebben we uw klacht verholpen? Dan hebben we een deel van ons doel bereikt. Het liefste willen we dat uw klacht voorgoed wegblijft. Daarom letten we op een goede lichaamshouding, krijgt u bewegingsoefeningen en zorgen we voor handige tips.

Specialist in bewegen

Onze fysiotherapeuten zijn allemaal BIG- en CKR-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Daarnaast zijn het allemaal bevlogen vakmensen, die het allerbeste voor ú willen. Niet voor niets noemen we ons graag ‘de specialist in bewegen’.

Openingstijden

De fysiotherapie is geopend:

Maandag 8-17
Dinsdag 8-17
Woensdag 8-17
Donderdag 8-17
Vrijdag 8-17

Behandelingen buiten deze tijden op afspraak.

Onze locatie

Brederostraat 1
5344 VA Oss
0412-634730

Twitter (@heijdensports)

Twitter response: "Could not authenticate you."